fredag den 11. december 2009

Cai Be d.8-10.12

Endnu et homestady venter, denne gang skulle vi bo ved en familie i Sydvietnam ved Mekong floden. For kommer frem skulle vi sejle.
Inden homestady skulle vi fra vores store båd med motor over i mindre robåde. Hvor vi sejlede op ad en lille gren fra Mekong floden. Det var en rigtigt hyggelig tur, vi stoppe for at cykle en tur rund langs floden. Det var lidt spændende hvordan cykelturen ville gå for alle cyklerne var rigtigt gamle og ustabile. Jeg kørte f.eks. på halv fladt dæk, men det gik nu meget godt. Til gengæld var vores
rute ødelagt, vi skulle have cyklet langs floden. Men der var lagt et kæmpe lag jord ovenpå vejen, så det var svært at cykle der. Vi kom derfor til at trække vores cykler det meste af vejen. Efter cykelturen sejlede vi over til den familie vi skulle bo ved. Det var et kæmpe hus, vi kom alle til at bo i det samme rum. Den seng jeg fik var to bænke sat sammen med to vattæpper over, det var næsten ligesom at sove på et bræt. Selve stedet lignede slet ikke det vi før har oplevet ved et homestay. Det var nærmere et hotel, for de havde også et kæmpe spise sted med flere borde. Der kom også andre gæster end os.
Dagen efter startede dagen med morgenmad, derefter sejlede vi hen til en slikfabrik der laver kokos slik. Det var ret spændende at se og det smagte rigtigt godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar